Main Menu

PartyGames Login

Lateral Thinking

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.

this is an example



         man
Q1.    ---------
         board

   

 

 

 

 

 



Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.

Click For More...........


    stand
Q2.    ------------
  i

 

 

 

 

 

 

   

Ans. = I understand



OK . .

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare ?




Q3    /r/e/a/d/i/n/ g/

 

 

 

 

   

 

 

 


Ans. = reading between the lines





Q4.      r  
          road  
           a  
 
       d

 

 

 

 

 

 






Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.

 



Q5.      cycle  
        cycle  
      cycle

 

 

 

 

 



 





Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!

 



     0
Q6.      ---------  
      M.D.
      Ph.D.




 

 

 

 





Ans. = two degrees below zero
!!!

 


C'mon give it a little thought ! !

 



        knee
Q7.      ------------
      light

 

 



 





Ans. = neon light

( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.



                        ground  
Q8.                      ------------ ---
                   feet feet feet feet feet feet

 

 

 

 



 




Ans. = six feet underground

 


Oh no, not again ! !

 

Q10.      ecnalg





Ans. = backward glance


 Not even close! !

 



Q11.      death ..... life

 

 

 

 




 





Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......



Q12.     THINK

 

 

 

 


 






Ans. = think big ! !

 



And the last one is real cool - - -

 

Q13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..

 

 





Ans. =  long time no 'C'