Main Menu

PartyGames Login

TAX STRUCTURE IN INDIA

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Title: TAX STRUCTURE IN INDIA

1) Que. : What are you doing?
Ans.: Business.
Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!!

2) Que. : What are you doing in Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax: PAY SALES TAX!!

3) Que. : From where are you getting Goods?
Ans.: From other State/Abroad.
Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!!

4) Que. : What are you getting in Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax: PAY INCOME TAX!!

5) Que. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans.: Factory.
Tax: PAY EXCISE DUTY!!

6) Que. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans.: Yes.
Tax: PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!!

7) Que. : Do you have Staff?
Ans.: Yes.
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL/ESI/PF TAX!!

8) Que. : Doing business in Millions?
Ans.: Yes.
Tax: PAY TURNOVER TAX!!

9) Que. : Are you withdrawing over 25,000 Cash from Bank?
Ans.: Yes, for Salary.
Tax: PAY CASH HANDLING TAX!!

10) Que.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans.: Hotel.
Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!!

11) Que.: Are you going Out of Station for Business?
Ans.: Yes.
Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!!

12) Que.: Have you taken or given any Service/s?
Ans.: Yes.
Tax: PAY SERVICE TAX!!

13) Que.: How did you get such a Big Amount?
Ans.: Gift on birthday.
Tax: PAY GIFT TAX!!

14) Que.: Do you have any Wealth?
Ans.: Yes.
Tax: PAY WEALTH TAX!!

15) Que.: To reduce Tension, for entertainment, where do you go?
Ans.: Cinema or Resort.
Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!!

16) Que.: Have you purchased a House?
Ans.: Yes.
Tax: PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE!!

17) Que.: How you Travel?
Ans.: Bus.
Tax: PAY SURCHARGE!!

18) Que.: Any Additional Tax?
Ans.: Yes.
Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX!!

19) Que.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans.: Yes.
Tax: PAY INTEREST & PENALTY!!

20) INDIAN: can I die now?? 
Ans: wait we are about to launch the Funeral Tax!!!